Podjetje Geri Computer d.o.o. je specializirano za področje računalništva in informatike. Nakup vašega novega računalnika lahko v naši spletni trgovini opravite le s pomočjo nekaj klikov, čez 24 ur pa je le-ta lahko že vaš. Na izbiro imamo različne blagovne znamke kot so Lenovo, Asus, Microsotf, HP, Acer, Apple in Dell. V naši ponudbi so poceni prenosni računalniki z različnimi ugodnostmi, pozorni pa bodite tudi na dnevne akcije, odprodaje zalog ipd.

Prenosni računalniki Asus

Prenosniki Asus svojim uporabnikom za svojo ceno nudijo največ. Gre za blagovno znamko z najhitrejšim razvojem  tehnologije prenosnikov na svetovnem merilu. So prvi ki so izumili kategorijo netbook, njihov Transformer je prinesel povsem novo uporabniško izkušnjo, Asus Zenbook je bil v letu 2012 ocenjen kot najboljši prenosnik na svetu, Taichi pa kot izum leta 2013. Blagovna znamka je vodilna tudi na področju tabličnih računalnikov, saj iz leta v leto preseneča z novimi tehnologijami. Njihova serija Asus G trenutno vodi na podlagi vseh testov in velja za zelo popularno med gamerji. Serija N bo navdušila najzahtevnejše kupce z želijo po multimedijski izkušnji, med tem ko je serija K , s katero ASUS dokazuje da ima najboljši price performance, namenjena pred vsem domači uporabi.

Prenosniki te znamke imajo najboljši poprodajni servis v Sloveniji. Navadno so opremljeni z najnovejšo tehnologijo. Ponašajo se tako z najboljšimi procesorji Intel i7, Intel i5, Intel i3 in Pentium, kakor tudi novimi AMD procesorji.  Pred vsem seriji Asus G in Asus N imata vgrajene najboljše grafične kartice NVIDIA Geforce, in AMD Radeon. V seriji Asus K navadno najdemo povprečne ločene grafike na AMD Radeon in Nvidia Geforce. ASUS prenosniki serij X500, S56 in X550, pa imajo poudarek na nizki teži in prenosljivosti.

Izbirate lahko med ekrani vseh dimenzij. 10.1, 11.6, 13.3, 14, 15.6, 17.3 in 18.4 inčni modeli bodo poskrbeli, da bo njihova dimenzija v popolnosti odgovarjala njegovemu namenu in vašim potrebam.

Prenosnik Asus Prenosni računalnik Asus Asus prenosni računalnik

Lenovo prenosni računalniki

Prenosniki Lenovo blagovne znamke so nastali iz IBM prenosnikov. Uporabljajo se v bolnišnicah, šolstvu in drugih javnih inštitucijah, kar govori o njihovi visoki zanesljivosti, zlasti !visok nivo ugleda pa uživajo tudi v poslovnih krogih. Blagovna znamka je razvila več serij, kot so ThinkPad Edge, ThinkPad T, Thinkpad L, IdeaPad Z,  IdeaPad G, IdeaPad Y, IdeaPad U in ostale serije ki jih lahko najdete tudi na njihovi uradni spletni strani. Vsi omenjeni računalniki so navadno opremljeni z najnovejšimi procesorji kot so Intel Pentium,  Intel i3, Intel i5, Intel i7 in AMD procesorji. Le redko vsebujejo ločeno grafiko AMD Radeon in NVIDIA Geforce. Izbirate lahko med 14, 15.6 ali 17.3 inčnimi modeli.

Lenovo ThinPad T Lenovo ThinkPad X1 Lenovo Yoga

Na spletni strani uporabljamo piškotke.
Za nastavitve kliknite tukaj: PIŠKOTKI

X

Kategorije