CorelDRAW ESSENTIALS 2020 Znižano

CorelDRAW ESSENTIALS 2020

164,70€ 182,99€
Razpoložljivost: Dobavljivo v 1-5 dneh
Brez DDV: 135,00€
hitri kredit
- +

windows 10

Programski paket za domačo uporabo. Grafično oblikovanje in še kaj.

Na voljo so tudi šolske in komercialne verzije programa.

Stranke lahko izbirajo med tremi možnostmi nakupa izdelka:

Trajna licenca (angl. Perpetual license):
Z enkratnim plačilom za izdelek boste prejeli trajno licenco v elektronski obliki (ali fizični DVD po posebnem dogovoru). Pri elektronskih licencah je popust malenkost večji, saj imamo pri njih nižje logistične stroške. Na voljo za Windows in MAC :-)

Letno vzdrževanje (angl. Maintenance):
Če boste hkrati (!) z nakupom trajne elektronske licence CorelDRAW Graphics Suite kupili tudi letno vzdrževanje (ponekod se imenuje CorelSURE Maintenance, drugod pa Upgrade Protection), boste v času vzdrževalne pogodbe samodejno prejemali najnovejše nadgradnje. Pred iztekom vzdrževalne pogodbe boste lahko podaljšali vzdrževanje za dodatno leto (in tako vsako leto naprej), kar bo predstavljalo edini periodični strošek. Vaša licenca bo ostala veljavna tudi po prenehanju vzdrževalne dobe, s pravico do uporabe zadnje prenešene verzije programske opreme. Glede na to, da CorelDRAW izhaja vsako leto in da nadgradnje ni več mogoče kupiti, je nakup vzdrževanja zelo priporočljiva rešitev!

Letno vzdrževanje (angl. Maintenance):
Z letno naročnino za uporabo izdelka boste samodejno prejemali najnovejše nadgradnje. Licenca bo veljavna, dokler bo vaša naročnina aktivna. Naročnina zaenkrat še ni na voljo za izobraževalne licence. Na voljo za Windows in MAC :-)

Uradne informacije v angleškem jeziku lahko najdete tukaj.